© copyright s.v.Tivoli

(Wedstrijd)verslag - 18

03 april 2016

RPC 4 - Tivoli 2 (6-2)

Door Dion Bell Vandaag een dubbele functie, notulist en keeper, de gewonnen toss dit Fred gaf nog enigszins het gevoel dat er toch wat te halen was bij RPC, dit gevoel nam per minuut af. De geblesseerde Dion in het doel, verkeek zich op een diepe bal, waardoor hij net te laat uitkwam om de speler te blocken, 1-0. De aanvalsgolven bleven aanhouden, en spits speelt zich goed vrij en schiet binnenkant paal binnen, 2-0. Een diepe bal werd achterin niet goed verwerkt door Rob, waardoor spits alleen door naar doel kon, door fenomenale redding van Dion bleef het 2-0, de voor Hands gegeven penalty werd goed ingeschoten door Fred 2-1, tevens rust stand, hier ging de strijd gewoon verder door ons geen thee te geven. RPC zocht direct weer de aanval wat meteen weer voor gevaar zorgde, de moeilijke bewuste ballen werden door Dion nog gestopt, het waren vooral de missers, die net niet te erg gemist werden die in het doel vielen, eindstand 6-2, waarbij Petje nog van afstand onderkant lat inschoot. Volgende week DOSL, dan moet er gewonnen worden, kan ik ook eens de 0 houden.